26 okt.

Koszorúslánynak lenni nagy megtiszteltetés. Kifejezi a menyasszony szeretetét, nagyrabecsülését és azt, hogy szeretne minket magához közel tudni  a nagy napon -  nem csupán lelkileg, de testileg is.

Ennek az örömteli eseménynek pedig elengedhetetlenül fontos kelléke a koszorúslány ruha. A hagyományos trendekben a koszorúslány ruha általában pasztell, estélyi ruha, mely darabok elegánsan érzékeltetik a nagy nap fennköltségét. 

26 okt.

Minden lány álma, hogy egyszer gyönyörű menyasszonyként álljon az oltár előtt és kimondja a boldogító igent.

Ez az álom általában a gimnáziumi szalagavatón kerül a testközelbe, mikor életében először van lehetősége felpróbálni azt a bizonyos nimbikus, gyönyörű, hófehéren világító ruhadarabot: az esküvői ruhát. 

Minden lány túláradó izgalommal és örömmel készül saját szalagavató ünnepségére, hiszen ez önmagában egy jeles alkalom - de mégis, bármelyik szalagavató előtt álló lányt megkérdezhetjük arról, mi jut eszébe a szalagavatóról, feltehetőleg a válasz egyértelmű és egyöntetűen a következő lesz: királylányként ragyogva keringőt járni egy csodás esküvői ruhában. 

26 okt.

A tradicionális esküvői felállástól eltérő, merőben új trend van kialakulóban  az utóbbi években, melynek egy sarkalatos új pontja: a koszorúsfiú. 

E legújabb irányzat szerint tehát már nem csak a menyasszony legjobb barátnői kísérhetik, és lehetnek mellette az oltárnál, hanem legjobb barátai, illetve a hozzá közel álló, családban lévő kisfiúk - koszorúsfiúként!